contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

SupĂ De VarĂ

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Vara este anotimpul legumelor proaspete şi al mâncărurilor uşoare, pline de vitamine.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- un dovlecel mai mare
- 3 cartofi
- 2 morcovi
- 2 cepe
- suc de roşii
- o legătură de pătrunjel
- condimente (sare, piper, Secretul gustului Maggi)
- tăiţei de casă
- 100 ml ulei

Plan de lucru:
- se toacă cepele şi morcovii, se taie în cubuleţe cartofii şi dovlecelul (poza 2)
- punem la fiert ceapa şi morvovul în 100 ml de ulei şi o cană de apă (poza 3). După 5 minute adăugăm dovlecelul şi cartofii, apoi completăm cu apă, cât să mai avem loc şi pentru sucul de roşii (poza 4). Condimentăm. După aproximativ 20 de minute de fierbere se adaugă sucul de roşii (mai mult suc sau mai puţin, depinde de cât de concentrată o vreţi – poza 5). Amestecăm bine. Apoi adăugăm tăiţeii, mai lăsăm 10 minute, presărăm pătrunjelul tocat (poza 6)
- după alte 3 minute … poftă bună! (poza 7)

Timp de preparare: 50 de minute
Preţ: 1,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7
Îndosariat la:B. Supe/Ciorbe


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com