Supa De Spanac Cu Ciuperci Si Cartofi
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei, se adauga ciupercile taiate, se undesc si ele cam 5 minute dupa care se adauga spanacul rupt in bucati micute , cartofii taiati cubulete si o lingurita de sare. Se pune apa cit sa acopere totul si se lasa la fiert cam 25 de minute. Eu am avut citeva galbenusuri de ou pe care le-am pus in supa sa fiarba. Intr-un castron termorezistent se bat bine 2 oua cu smintina si apa rece si , incetisor, se pune cite un polonic de supa peste ele, amestecind continuu. Dupa ce am pus supa cit sa se infierbinte foarte bine, se desarta in oala , se ia de pe foc si se pune capacul pentru 5 minute.
A iesit o supa minunata, dulce acrisoara !