Supa De Rosii
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Supa de rosii de sezon se alcatuieste in multe feluri, inclusiv cu rosii coapte, cosite sau ne, zarzavat de ciorba, important e ca rosiile sa fie bune.
Sigur ca reteta e usoara si delicioasa, indiferent de ce ii punem, paste, crutoane, galusti, dar mai intai sa ne distram nitel cu niste pozne de junk, pentru ca meritam.
Despre supa noastra, preferata mea este cu rosii si legume coapte, decojite si date apoi prin blender, adaosurile sunt efectiv dupa chef. Nu v-am dat iar reteta cu timpi, stiu, dar cum cititorii nostri sunt mai smecheri decat ai altora, pot sa ceara indicatii sau sa caute una mai buna pe gogu. Oricum, rezumat: legume coapte (rosii bune, de sezon, ardei, ceapa, poate si putin usturoi, morcov, albitura, coapte, apoi fierte si blenduite, nitel ulei de masline crud e perfect si cateva crutoane la fel).
rororo (care precriza, dat prafuri, scapat prafuri, turnat ulei pe jos peste prafuri, lins prafuri – cainele, nu eu, rezolve, exceptand lipsa de somn, e bine)