Supă De Roşii
Sursa Supă de roşii

articol scris de martisor blog spoonschallenge.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Observ în ultima vreme că îmi ies delicioase tocmai acele feluri la care mă aştept la fel de bine să se transforme într-un dezastru. Ce bine că nu s-a întâmplat (şi) de data asta!
Deci, supa de roşii rulz!!Să vă spui cum şi-n ce fel...
Bine, înainte de orice, trebuie să recunosc că m-am inspirat tot din GoodFood de iunie. Supa de roşii cu busuioc era trecută la mâncăruri delicioase pentru... bebeluşi. Aha, ups! Dar un bebe pretenţios la masă mă pot considera şi eu, nu?!? :D
Care va să zică...
- o ceapă tocată - aceiaşi solzişori;- un morcov dat pe răzătoare;
- o bucată de ţelină - mama mia, ce emoţii am avut cu ţelina!
- o conservă de roşii tăiate şi
- 200ml supă de legume, adica apă şi o bucată de cub Knorr.

Simplu ca bună ziua! Am pus la călit ceapa, morcovul si ţelina...
Dar să spun mai întâi de ce-am avut emoţii cu ţelina. Pentru că, aşa cum am mai recunoscut şi altă dată, eu şi ţelina... iubire ioc. Nu ştiu cine i-o fi dat gustul care i l-a dat, dar pe mine nu m-a întrebat. Aşa că am luat de la aprozar jumătate de ţelină, am tăiat-o încă o dată pe jumătate şi la fiecare feliuţă mă tot târguiam... hai că mai pun una şi gata! Da, mi-era să nu aibă supa mea prea tare gust de ţelină că NU-mi place!!
Într-un final însă, ţelina, legumă simpatică, a stat discretă şi nu m-a înţepat de papile.



Şi busuiocul!! Mai spun de busuioc şi gata. Chiar şi numai frunzuliţa din poză, dacă o plimbi puţin prin supă, îi dă un gust fantastic! Tot pe limba mea de onoare!