contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa De Rosii Si Legume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Din seria: infruntam canicula, dam cu supa rece-n ea. Si merge si la regim.

supa de rosii cu legume

Bineinteles ca avem preambul, anume ziua de ieri de regim, oua fierte pe apa (nu posate, cum am scris, fierte pe apa) si tocana de legume. Si un gingiumingiu la misto ca am gasit o felie transparenta de kaizer cand faceam ordine in cosuletul cu ciuguleli. Deci, respectivul, covrig, rosii, branza, maslina, ardei iute, busuioc si niste mustar in iaurt. Portie de papusi, fireste.

Slide2

Apropos de vreme, sa nu uitam starea vremii, ieri niste nori s-au ratacit, ba chiar a adiat vantul, am tinut deschis pana pe la 11, lux. Azi canicula a lovit, noroc a fost ca pana pe la 9 am terminat alergatura, azi au anuntat 38. Si promiteau norii de ieri …

Slide3

Infredientele sunt fix cele din poza, plus o cutie de tomato frito, busuioc proaspat tuns si ulei de masline, toate insa la final.

Slide4

Preparatiunea e simpla, toate se taie marunt si se calesc cu putina sare pana lasa zeama si culoare (nu am mai pus usturoi la final dar la canita am pus, asta e alta poveste). Cand toate au fost fierte am pus sosul de rosii (tomato frito ala, e genial) si busuioc proaspat, plus un ou batut, ca am in plus.

Slide5

A iesit putin dulceaga, asa ca am dres-o cu iaurt si niste ardei iute din otetul ala aromat.

Slide6

Abia astept sa se raceasca la perfectie, asadar de regim, de canicula, de vitamine, de de toate. E mistoaca, zic eu.

A, dovlecelul ala dublu, l-am taiat felii, am numai opturi in supa, aproape ca in catalog la scoala.

rororo