contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa De Rata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Este cam in genul supei de baza, dar cu niste chestii folosite altfel dupa zeama, sa nu anticipam, sa vedem.

Slide1

Aveam doua pulpe de rata, da, alea luate din Billa la 50% acum ceva vreme, bun, deci respectivele, puse cu pielea in jos in ceva vas.

Slide2

Deasupra, legumele si la copt cu ele (cartofii nu sunt pentru supa dar de ce sa nu economisim timp si spatiu?).

Slide3

Cand s-au copt toate (nu stiu cate secunde si ce temperatura, ma iau dupa nas), se scurge grasimea ramasa, ca ramane ceva.

Slide4

Scurta pauza publicitara, ce credeti ca facem cu cartofii, grasimea ramasa si un carnat de plescoi?

Slide5

Da, o gustarica de vara, raw vegan lejera, ca doar ma stiti :D

Slide6

Jumatatea ramasa din stiuletele de porumb am „mexicanizat-o”, daca mai stiti reteta Yandirei, maioneza, telemea, boia (afumata).

Slide8

Cat ne-am jucat, carnea si legumele fierbeau molcom.

Slide9

Am mai degresat odata si iar scurta pauza, pielea ratei (coapta si fiarta deja) am prajit-o in untura ramasa, cele mai misto jumari posibile, din fericire putine ca daca dai de asa ceva cam balotezi si na, colesterolul.

Slide10

La supa strecurata si dreasa de sare si piper am pus pastele din imagine care sunt excelente, erau tot la 50% la Billa.

Slide11

Asadar supa a avut o zeama foarte concentrata si aromata, bucati fragede de carne (am dezosat si degresat) si niste paste excelente pe care le recomand.

Slide12

Parte din ea o sa o transform in ciorba, dar asta in episodul urmator. Este balsam, doar ca trebuie degresata bine, fireste. Iar jumerile alea, aoleu. rororo