contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supă De Răstăuţe Pârgălite

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente:
un morcov, o rădăcină de ţelină, o gulie mică, 7 cartofi mici, o rădăcină de păstârnac sau două de pătrunjel, o ceapă mică, 3-4 linguri de ulei, un pumn mare de fidea, o linguriţă de leuştean uscat, un sfert de linguriţă de boia, sare, piper.

Mod de preparare:
Se curăţă toate legumele, se spală şi
se taie cubuleţe sau rondele, după caz.
Într-o oală cu apă se pun la fiert, la foc potrivit, morcovul, ţelina, gulia, păstârnacul şi leuşteanul.
Când sunt fierte (moi), se adaugă cartofii şi se condimentează cu sare şi piper.
Când cartofii s-au fiert, se adaugă fideaua.
Într-o tigaie se pune ceapa la călit, în ulei, la foc mic.
Când devine sticloasă, se adaugă boiaua, se stinge focul şi se mai amestecă puţin.
Se pun ceapa şi uleiul din tigaie peste supă, în oală, şi se lasă să dea câteva clocote.
Se serveşte caldă.
Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com