Supa De Radacinoase Coapte Cu Tarhon
articol scris de Le Blog Piquant blog leblogpiquant.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Tineti minte fantastica supa de rosii coapte de care v-am povestit vara trecuta?
Well, m-am gandit ca daca ideea a mers atat de bine cand a fost vorba de rosii, atunci merita sa exploram si alte posibilitati. Cum ar fi asta:
Prin urmare am taiat in fasii lunguiete 4 pastarnaci, 2 teline mititele si 4 morcovi. Le-am alaturat o legatura de ceapa verde, le-am mozolit pe toate cu ulei de masline extravirgin, sare si piper proaspat macinat. Ultimul pas inainte sa le dau la cuptor intru rumenire-aurie-si-aromata a fost sa jumulesc ghivechiul de rozmarin din pervaz si sa arunc si niscaiva varfuri de rozmarin peste cele legume.
Am mixat legumele coapte in robot cu toate zemurile pe care le-au lasat in tava si cu 800ml supa de pui + 200ml smantana lichida slaba, pentru some extra-smoothiness.
The final touch a fost sa toc maruuuunt jumatate de legatura de tarhon si sa o frec cu 4 linguri de ulei de masline, nitica paprika, sare & piper. Uleiul asta aromat l-am picurat peste supa gata turnata in boluri si asta a fost toata povestea. E simpla si cinstita si consistenta. Si delicioasa!
Well, m-am gandit ca daca ideea a mers atat de bine cand a fost vorba de rosii, atunci merita sa exploram si alte posibilitati. Cum ar fi asta:
Prin urmare am taiat in fasii lunguiete 4 pastarnaci, 2 teline mititele si 4 morcovi. Le-am alaturat o legatura de ceapa verde, le-am mozolit pe toate cu ulei de masline extravirgin, sare si piper proaspat macinat. Ultimul pas inainte sa le dau la cuptor intru rumenire-aurie-si-aromata a fost sa jumulesc ghivechiul de rozmarin din pervaz si sa arunc si niscaiva varfuri de rozmarin peste cele legume.
Am mixat legumele coapte in robot cu toate zemurile pe care le-au lasat in tava si cu 800ml supa de pui + 200ml smantana lichida slaba, pentru some extra-smoothiness.
The final touch a fost sa toc maruuuunt jumatate de legatura de tarhon si sa o frec cu 4 linguri de ulei de masline, nitica paprika, sare & piper. Uleiul asta aromat l-am picurat peste supa gata turnata in boluri si asta a fost toata povestea. E simpla si cinstita si consistenta. Si delicioasa!