Supa De Pui Cu Galuste De Gris
articol scris de habet blog culinarecufeteistete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ne trebuie:
pui, legume,
leg. patrunjel
pentru galuste:2 oua
gris 170 gr, apa 2 lg,
ulei 1 lg , sare.
Parlim, curatim si spalam puiul apoi il taiem in bucati. Punem la fiert carnea si curatim zeama de spuma. Spalam , taiem legumele (2 cartofi, 3 morcovi, 1 telina mica, 2 cepe, 1 ardei, 1 pastarnac, 1rad. patrunjel) rondele sau bastonase si le adaugam peste pui.
Ne apucam de galustele de gris ptr.ca trebuie sa stea in frigider cam 30 min.
Cantarim ouale in primul rand.
Batem ouale spuma, adaugam 170 gr gris, sare 1 lg ulei si 2 lg apa. Batem bine compozitia si dam la rece pentru 30 min.
Dupa ce a fiert carnea si legumele, puneti cate o lingurita din compozitia de galuste . Apoi mai lasati cam 15 min pe foc oala si opriti. Adaugati o canita de apa rece pentru a opri fierberea si acoperiti cu un capac. Serviti cu patrunjel maruntit presarat deasupra.citeste toata reteta