Supă De Praz Cu Cartofi
Sursa Supă de praz cu cartofi
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
800 gr cartofi, un fir mare de praz, 3 morcovi, 400 gr smântână, sare, piper, condiment Delikat.
Mod de preparare:
Se curăţă morcovii, se spală şi se taie rondele.
Se spală prazul, se taie mărunt partea albă şi o parte din cea verde.
Într-o oală cu apă se pun la fiert, la foc potrivit, prazul împreună cu morcovii şi puţin condiment Delikat.
Când morcovii s-au fiert, se adaugă cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe.
Se condimentează cu sare, piper şi se lasă pe foc potrivit, până ce cartofii sunt fierţi.
Se serveşte caldă, cu smântână.
Poftă bună!