contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa De Pasare Cu Taitei (spatzle Mai Exact)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Bineinteles ca reteta vine din strafundurile congelatorului, inclusiv taiteii pe care i-am impartit in cateva transe de cand i-am luat si i-am folosit la diverse, inclusiv la Spatzle cu varza murata.

Slide1

Dar mai intai, tot din conge (si mai am, preturi reduse la junk, potrivite cu rasfoirea unor chestiuni de prin 91 legate, fireste, de cai).

junk

Sa trecem la supele noastre, din cazaturi (mi-am amintit de bube, mucegaiuri si noroi, ce conexiuni) si o droaie de legume am avut la congelator o cutie de supa. De la magazin am avut morcov si ardei gras pe care, normal, i-am folosit pentru a da o moaca zemii cam palide. Adica le-am inabusit nitel si am pus si o ramurica de cimbru, asa, de gust.

Slide2

Am adaugat supa si arma secreta: ceapa deshidratata, este exceptionala, cred ca o sa incerc sa imi fac si singura, desi nu prea merita, e ieftina la magazin.

Slide3

Am adaugat si taiteii congelati, am mai fiert (o tempora, o arome) si la final am pus patrunjel din geam si nitica ceapa ciorii din acelasi geam.

Slide4

Si inainte sa, vorba aia, “diggin’ in” mi-am amintit de strelicii lui Nea Puiu, pe unde i-or umbla piciorusele.

Slide5

Si, culmea, ma gandeam ca it’s a soup day, nothing but a soup day, ar merge pe melodia asta:

rororo