Supa De Mazare Cu Galuste

articol scris de adiscookblogspotco blog adiscook.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ieri nu prea am avut chef sa gatesc, mai ales ca a fost o zi tare frumoasa si vremea te imbia sa iesi afara sa profiti de cele 5 - 6 ore cu soare.
Nici nu am mers la cumparaturi, pierdeam prea mult timp, asa ca am cautat prin camara si am gasit o cutie de mazare boabe.
Mai departe vedeti si voi ce a iesit.
- 750 g mazare verde conservata
- 1 morcov
- 1/4 telina
- 1 ceapa mica
- 1 cub Knorr legume
- sare
- 3 linguri de ulei
- 1 legatura patrunjel verde
Morcovul si telina se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa se taie marunt.
Intr-o oala se pune uleiul si se pun la calit morcovul, telina si ceapa.
Se lasa 3 minute pana ce zarzavatul se inmoaie si aromele se intrepatrund.


