Supa De Mazare Cu Galuste
articol scris de adiscookblogspotco blog adiscook.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ieri nu prea am avut chef sa gatesc, mai ales ca a fost o zi tare frumoasa si vremea te imbia sa iesi afara sa profiti de cele 5 - 6 ore cu soare.
Nici nu am mers la cumparaturi, pierdeam prea mult timp, asa ca am cautat prin camara si am gasit o cutie de mazare boabe.
Mai departe vedeti si voi ce a iesit.
- 750 g mazare verde conservata
- 1 morcov
- 1/4 telina
- 1 ceapa mica
- 1 cub Knorr legume
- sare
- 3 linguri de ulei
- 1 legatura patrunjel verde
Morcovul si telina se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa se taie marunt.
Intr-o oala se pune uleiul si se pun la calit morcovul, telina si ceapa.
Se lasa 3 minute pana ce zarzavatul se inmoaie si aromele se intrepatrund.
Se adauga 3 litri de apa, mazarea din conserva cu tot cu apa in care a stat , sare, cubul knorr si se lasa la fiert 15 minute.
Separat se prepara galuscutele din faina si ou, reteta o gasiti aici , se pun in supa, se pune capacul pe oala si se fierb la foc mic.
Dupa 5 minute , dupa ce galuscutele si-au dublat volumul, supa se potriveste de sare si se adauga patrunjelul verde tocat
si supa este gata.