Supa De Legume
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Fara una, fara alta, ca deh, reabiliteaza blocul Shpagoitza, va dau un soi de reteta care mie imi place la nebunie, nu stiu daca am mai facut-o exact asa, de aceea v-o spun, urmand ca la viitoarea postare sa va aduc un mic album cu poze de pe schele.
Legumele sunt urmatoarele: ceapa, morcov, telina, pastarnac, varza, dovlecel, ardei gras, sfecla rosie, fasole verde.
Fasolea si sfecla fiind gatite in prealabil, dovlecelul fierband repede, le-am lasat la final, restul, le-am pus la inabusit, foc mic, putin ulei, capac, sare.
Inutil de spus ca le-as fi mancat direct asa, dar nu, am avut rabdare. Spre finalul fierberii am adaugat, cum spuneam cele care nu aveau nevoie sa zaca prea mult si eu mi-am pus si cativa tortellini ca avem la rece.
Am adaugat si ulei de masline, crud, plus niste parmezan, asta la prima transa, restul, rece de la frigider, mie mi se pare nemaipomenita.
Restul povestilor mai mult sau mai putin culinare, vor veni, mai am o reteta misto de aripioare si altele, dar cum spuneam, de pe schele.
rororo