Supa De Legume Cu Varza De Bruxelles Si Smantana Din Caju (raw Vegan)

articol scris de RawVeganJoy blog rawveganjoy
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 20 bucati varza de Bruxelles, taiate fiecare in 4 bucati
- 2 morcovi, taiati cubulete mici
- 1/4 conopida, maruntita in robotul cu lama in S
- 10 rosii cherry, taiate in cuburi mici
- 8 ciuperci champignon taiate felii subtiri
- 1 bucata, de aproximativ 10 cm, de praz, taiat rondele subtiri
- 1 legatura de patrunjel, tocat marunt
- smantana din caju , dulce, (reteta este orientativa)
- completare apa de izvor, dupa gust
pentru marinata:
- 5 linguri sos de soia Shoyu sau Tamari
- zeama de la 1 lamaie
- 2 linguri amestec de condimente si flori, Adevarata Picanterie, de la Sonnentor (Ingrediente: boia dulce, usturoi, chili, petale de trandafir, oregano, cimbru, busuioc, rozmarin, piper negru, petale de floarea soarelui si galbenele.)
- piper macinat, dupa gust
- 1 litru apa de izvor