Supa De Inima Cu Legume Si Paste
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Foarte buna a iesit, banala, dar din cauza abundentei de ingrediente, excelenta.
Scuze de poze, noapte, bezna, astea sunt.
Am uitat sa pun fulgi de ceapa, in rest am pus tot ce aveam prin camara si congelator, ca ingrediente: cateva legume din punga, congelate, alea cu verzisoarele de bruxelles, ardei gras, morcov, telina, ceapa, praz, patrunjel, ardei gras, putina varza. Si, fireste, inima, a fost de porc, dar tot muschi este.
Le-am inabusit in putin ulei de rapita – au ieftin la Lidl – apoi am adaugat apa si am lasat sa fiarba, la final am pus pastele (radiatori, mai aveam cateva) si basta.
A iesit clara, gustoasa, la portia furata de mine am pus ulei crud de masline si doua fasii de cascaval maturat (am uitat numele si nu mai am ambalajul).
De ce furata? Pai nu e pentru mine supa, e pentru asta de o blitzuii cu greu :D
Dar presimt ca o sa ii mai fur, poate sa rororo ea cat vrea, cred ca merge de minune si cu o lingura de pesto.