Supa De Iaurt
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Este una dintre cele mai delicioase supe mancate de Haplea in ultimul timp.Si, foarte important , nu trebuie sa deschideti aragazul pentru a o pregati.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 800 gr iaurt (am folosit iaurt de oaie si bivolita )
- 5 castraveciori
- 250ml lapte
- zeama de la o lamaie
- 1 legatura marar
- 2 linguri ulei de masline
- 3 linguri de nuca macinata
- 4-5 catei de usturoi
- sare, piper
Plan de lucru:
- intr-o cratita punem iaurtul si amestecam cu laptele (poza 2) , adaugam zeama de lamaie (poza 3) si usturoiul pisat (poza 4)
- taiem castravetii cubulete si ii punem in amestec (poza 5), apoi mararul tocat (poza6)
- turnam cele 2 linguri de ulei de masline (poza 7), apoi presaram nuca macinata (poza 8 ).
- se serveste rece (poza 9)
Timp de preparare: 20 de minute
Pret: 3 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A6. Preparate fara carne