Supa De Conopida Cu Perișoare........
articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
INGREDIENTE PT PERISOARE:
200g ficat de pui
50g unt,2oua
1lingura pesmet si patrunjel
PT SUPA:1 conopida
2 morcovi mari
1 ceapa si 50 g unt
MOD DE PREPARARE:
iNTRO OALA DE 2 LITRI SE PUNE LA FIERT DUPA CE SAU CALIT PUTIN CEAPA SI MORCOVUL TAIAT DUPA CUM DORITII,iar conopida se pune la firt separat in apa cu sare dupa ce sa fier pe jumatate conopida se opresc cateva bucatele de conopida care se piseaza si se adauga in oala in care se fierbe legumele.se fac si galustele dupa ce ficatul lati dat prin masina de tocat si il amestcati cu ouale pana se face o spuma se adauga pesmetul si se aduga patrunjelul tocat si condimentati cu sare si piper.Galustelele sau perisoarele se pun separat la fiert intro oala si cand sunt ridicate sus sunt fierte si se scot si se adauga in supa crema si se serveste calda cu verdeata.
Reteta de la mamitu_24.