Supă De Ceapă
Sursa Supă de ceapă
articol scris de gatitdemine blog gatitdemine.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
Ceapă.
Sare,piper,dafin,pătrunjel frunze.
Supă de vită,pui sau legume,făină,zahăr.
Caşcaval, unt şi franzelă sau pâine pentru crutoane
Vin roşu.
Preparare:
1. Ceapa se taie rondele şi se căleşte la foc moderat în unt. Când devine lucioasă se adaugă o linguriţă de zahăr, o lingură de făină şi se stinge cu 1/2 pahar de vin roşu iar după ce începe să fierba se adaugă supă de vită, pui sau legume şi o frunză de dafin.
2. În timp ce supa fierbe (aproximativ 30 de minute) pregătim franzelă prajind-o în tigaia unsă cu unt la foc mic pentru ca să nu se ardă prea tare dintr-o dată .După ce intorcem feliile de franzelă pe partea deja prăjită se pune caşcaval şi se acoperă tigaia cu capac în acest fel topindu-se caşcavalul.
3. După ce supa este fiartă adăugăm frunzele de pătrunjel.
4. Gata !!! Foarte simplu de preparat şi neaşteptat de bună.