Supă De Cârnaţi
Sursa Supă de cârnaţi
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Apăsaţi aici pentru a descărca sau imprima reţeta (Google Docs).
Ingrediente:
2 fire de cârnaţ trandafir afumat, 4 linguri de smântână, o lingură de făină, sare, boia, piper.
Mod de preparare:
Se taie cârnaţul jumătăţi de rondele şi
se pune într-o oală cu apă, la fiert, la foc potrivit.
Se prepară un sos din făină şi smântână
amestecând bine, să nu rămână cocoloaşe de făină.
Când s-a fiert cârnaţul, se toarnă sosul de smântână,
se condimentează cu sare, boia, piper, după gust, şi se mai lasă la fiert aproximativ 5-7 minute.
Se serveşte caldă, ca atare.
Poftă bună!