contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa Cu Tortellini Si Un Site Interesant

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

V-am spus ca am facut o supa mai de regim dupa periplul culinar prin Ardeal, ca simteam nevoia. In alta dezordine de idei, am zis si ca am facut un rasol de vita. Ei bine, iaca reteta: supele amestecate, sarate si piparate, le-am unit cu tortellini (imi plac Bertagni, au la Mega) si asta e reteta.

Ce site vreau sa va arat, el isi zice Thyme (http://rileymadel.blogspot.com). Mi-e jena sa iau o poza de acolo sa v-o arat, asa ca trebuie sa va spun ca, desi nu ma dau pe spate ultimele realizari fotografice, toti le prelucreaza, aparatele mai au putin si o sa fie tratate ca niste oameni, bibilite, smecherite, nici moda vintage nu reuseste sa ma scoata din nervii mei neenglezesti, totusi, site-ul acesta a reusit, prin fotografii, sa ma transpuna intr-o anumita lume. Semn ca mai exista inca oameni care stiu sa faca fotografii (sau sa se potriveasca ele cu mine). La link e la ce ma uitam acum, puteti explora voi insiva site-ul, daca nu va place, nu-i bai.

ps: va mai arat odata poza mea facuta pe aragaz, la bec, cu tortellini, sa vedeti diferenta intre caracterul informativ al unei poze si un ochi ce vede bine, nu de alta, deja e obositoare incursiunea in blogosfera in pseudoarta fotografica, ma bucur ca nu m-a prins si am ramas in underground).

da, stiu, cine-o dezlegat cataua, mai ramane sa fac doar sonorul si compul respira, chit ca pornesc ventilatorul cu un creion, ati pus-o :D

rororo