Supa Cu Perisoare De Pui
Sursa Supa cu perisoare de pui
articol scris de ala_oancea blog ala-cooking.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
1 ceapa
1 morcov
1 gulie
2 cartofi
maggi, secretul gustului
Perisoare:
250 gr carne tocata din piept de pui
1 albus
1/4 ceapa
2 catei de usturoi
frunze patrunjel
pesmet
sare, piper, boia
Se caleste ceapa intr-un strop de ulei, se adauga apa, apoi legumele curatate si taiate. Se adauga condimentul si se lasa la fiert.
Se amesteca pieptul de pui tocat cu albusul, ceapa si usturoiul date pe razatoare, patrunjelul verde tocat, pesmetul si condimentele. Se formeaza perisoarele si se adauga in supa.
Cand legumele sunt fierte, supa este gata si se adauga patrunjel verde tocat.