Supa Crema - Lac De Patrunjel -
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O supa cu spirit vesnic verde !
Stiati ca ...patrunjelul contine de 4 ori mai multa vitamina C decat o portocala si este verdeata cu zeci de beneficii ?
Ingrediente pentru 1,5 litri de supa :
400 g cartofi fierti
400 g spanac proaspat sau congelat
2 legaturi de patrunjel
1 lingurita de curry
iaurt grecesc
sare si piper
Mod de preparare:
Taiati cartofii si puneti-i in oala,adaugati apa si aduceti la fierbere.Adaugati sare si mai fierbeti timp de 10 minute.Puneti spanacul si fierbeti pentru inca 5 minute. Nu amestecati spanacul,lasati-l sa stea la suprafata apei ,astfel va fierbe la abur,este suficient.
Amestecati supa cu ajutorul blenderului pana cand are consistenta unei creme.Adaugati patrunjelul, condimentele si amestecati din nou.Adaugati sare .
Cand serviti ,adaugati iaurt gras amestecand usor si presarati cateva frunze de patrunjel pe deasupra,pentru decor.
O portie de sanatate !
Pofta buna !