Supa-crema Din Frunze De Ridichi
articol scris de inatodoran blog retete-vegane.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Nu mai aruncati frunzele fragede si proaspete de la ridichi! Ridichile fac parte din acea categorie de legume (ca si guliile de altfel) care se consuma in intregime. Daca din bulbii frumosi colorati preparam salate delicioase, din frunze putem crea:
- smoothie verde
- supe raw
- supe calde
Supa de fata este extrem de rapida, ieftina si sanatoasa. Si pentru ca tot a inceput sezonul ridichiilor, dati-le o sansa si incercati aceasta mancare delicioasa!
Supa-crema din frunze de ridichi
- frunzele de la 2 legaturi de ridichi
- 2 cartofi potriviti
- 1 ceapa rosie potrivita
- 1,5 litri apa
- sare
- 2 lg ulei de floarea soarelui
- Frunzele de ridichi se spala bine si se scutura de apa. Cartofii se curata, la fel si ceapa si se taie cuburi potrivite.
- Se pun toate intr-o oala, impreuna cu apa si uleiul si se fierb pana cand legumele sunt moi.
- Se lasa putin la racit, apoi se mixeaza legumele si supa de pe ele intr-un blender. Se sareaza dupa gust.
- Se serveste cu felii proaspete de ridiche si crutoane de paine.