contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

SupĂ CremĂ De RoŞii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Pentru masa de prânz, sau de seară, vă recomandăm o trufanda.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- un dovlecel
- 2 cartofi
- 3 morcovi
- o ceapă
- un ardei gras
- 1 litru de suc de roşii
- tăiţei de casă
- o legătură de pătrunjel
- 50 ml de ulei
- condimente

Plan de lucru:
- se curăţă şi se taie legumele (poza 2)
- punem apa şi uleiul într-o oală, la fiert, în care adăugăm legumele tăiate (poza 3)
- ca să vedem dacă s-au fiert legumele, verificăm morcovul. El fierbe cel mai greu. Pasăm legumele fierte (poza 4) până obţinem pasta din poza 5.
- turnăm pasta în oala în care au fiert legumele, în care a rămas supa (poza 6) şi adăugăm condimente (poza 7). Punem la fiert, iar apoi turnăm sucul de roşii, lăsând pe foc încă 15-20 de minute (poza 8 )
- adăugăm tăiţeii de casă şi mai lăsăm să fiarbă 10 minute (poza 9)
- când este gata, presărăm pătrunjelul tocat mărunt (poza 10)
- se serveşte cu crutoane (poza 11)

Timp de preparare:
50 de minute
Preţ: 2 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7 poza 8 poza 9 poza 10 poza 11
Îndosariat la:B. Supe/Ciorbe


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com