Supa-crema De Pui Cu Spanac
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Aveam un piept de gaina de casa batrana-batrana, care a fiert si rasfiert si tot atoasa a ramas. Cum stiam ca nu o mananca nimeni asa, am improvizat. Si a iesit aceasta minunata supa-crema.
Ingrediente
carne de pui - dupa cum spuneam puteti folosi aici un piept
legume de supa - morcov, patrunjel, pastarnac, telina, ceapa
2-3 maini de spanac frunze
sare, piper dupa gust
carne de pui - dupa cum spuneam puteti folosi aici un piept
legume de supa - morcov, patrunjel, pastarnac, telina, ceapa
2-3 maini de spanac frunze
sare, piper dupa gust
Am fiert carnea de pui, am spumat bine supa si am adaugat legumele.
Le-am lasat sa fiarba si cand s-au inmuiat le-am facut crema cu mixerul vertical. Dupa cum va mai spuneam, daca aveti mixer vertical cu picior metalic puteti sa lucrati cu supa fierbinte. Daca nu aveti si faceti supa crema la blender, e nevoie sa o lasati sa raceasca putin.
Puneti inapoi supa pe foc si cand ajunge sa dea iar in clocot adaugati si frunzele de spanac si lasati sa mai fiarba maxim 5 minute.
Optional puteti ingrosa si cu smantana.