contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa Crema De Morcovi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Bogata in vitamine. Daca eliminam smantana, obtinem si o delicioasa supa de post.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 1 cartof
- 10 morcovi potriviti
- 2 albituri
- 2 cuburi supa de legume (pt supa de post), eu am folosit cuburi de gaina
- sare, piper, delikat
-34 catei de usturoi
-50 ml ulei de masline
- smantana (optional)

Plan de lucru:
- se curata legumele (poza 2)
- Se pun legumele taiate intr-o oala, se acoperă cu apa si se toarna uleiul (poza 3).
- Adaugam cele 2 cuburi de supa (poza 4) si lasam aproximativ 30 minute sa fiarba legumele. Spre final adaugam usturoiul si condimentele dupa gust.
- legumele au fiert. Le scoatem intr-o alta oala  (poza 5), le “pasam” cu un blender (poza 6), iar apoi turnam peste ele supa în care au fiert (poza 7), după care omogenizăm (poza 8 ).
- supa se serveste cu sau fara crutoane (poza 8). Opţional, în supa de pune si niste smantana (poza9).

Timp de preparare: 40 de minute
Pret: 2,5 lei/portie (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele)

supa crema de morcovi 1 supa crema de morcovi 2 supa crema de morcovi 3 supa crema de morcovi 4 supa crema de morcovi 5 supa crema de morcovi 6 supa crema de morcovi 7 supa crema de morcovi 8 supa crema de morcovi 9
Filed under: C4. Creme&Souffle-uri


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com