contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa-crema De Morcovi Si Dovleac Cu Marar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Dificultate : redusa

Timp de preparare : 45 minute

Cantitate : 4 portii

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 450 gr morcovi, decojiti si taiati cubulete
  • 250 gr piure de dovleac
  • 1,2 L  zeama de supa de legume
  • 1 lingura marar
  • sare si piper, dupa gust

 

Preparare

  • Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa 5 minute pana cand se inmoaie.Adauga morcovii si caleste-i 1 minut.Adauga piureul de dovleac si zeama de supa de legume. Adu compozitia intr-un clocot apoi acopera cratita, redu focul si fierbe compozitia pana cand morcovii s-au fiert, 20-30 minute.
  • Dupe ca morcovii au fiert, ia cratita de pe foc si paseaza compozitia.Asezoneaza supa dupa gust si serveste-o presarata cu marar.






Articol recomandat de lauradfood.blogspot.com