Supa-crema De Morcovi Si Dovleac Cu Marar
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 45 minute
Cantitate : 4 portii
Ingrediente
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa, tocata
- 450 gr morcovi, decojiti si taiati cubulete
- 250 gr piure de dovleac
- 1,2 L zeama de supa de legume
- 1 lingura marar
- sare si piper, dupa gust
Preparare
- Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa 5 minute pana cand se inmoaie.Adauga morcovii si caleste-i 1 minut.Adauga piureul de dovleac si zeama de supa de legume. Adu compozitia intr-un clocot apoi acopera cratita, redu focul si fierbe compozitia pana cand morcovii s-au fiert, 20-30 minute.
- Dupe ca morcovii au fiert, ia cratita de pe foc si paseaza compozitia.Asezoneaza supa dupa gust si serveste-o presarata cu marar.