Supa-crema De Legume Cu Crutoane De Mamaliga Cu Rozmarin

articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Cred ca nu mai e un secret pentru cititorii fideli ai acestui blog ca imi plac supele-creme. Sunt topita dupa ele, dupa consistenta si delicatetea lor. Si cum experimentez tot felul de solutii, iata ce am incercat intr-o frumoasa dupa-amiaza.
Supa-crema de legume am facut-o dupa principiul sanatos si economic: "foloseste orice legume ai in casa". Le-am taiat in bucati maricele si le-am pus la fiert. O data fierte, le-am pasat cu robotul si am mai dat o data in clocot.
In timpul in care a fiert supa, am fiert o mamaliga. Am intins mamaliga pe o tava si am lasat-o sa se raceasca. Cand s-a racit am taiat-o cubulete si am prajit-o intr-o tigaie cu putin ulei, cativa catei de usturoi tocati foarte marunt si cateva frunzulite de rozmarin.
Crutoanele de mamaliga le-am folosit presarate peste supa.
Aceasta este o alta reteta extrem de simpla si delicioasa, iar crutoanele de mamaliga sunt o alternativa excelenta la crutoanele traditionale de paine.