contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

SupĂ CremĂ De Dovlecei

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Combinaţia perfectă între legume proaspete, smântână şi parmezan.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- 3 dovlecei mari
- 2 cepe
- 250 gr de smântână
- 100 gr de parmezan
- o legătură de mărar
- 3 căţei de usturoi
- 2 cuburi supă de găină Maggi
- condimente

Plan de lucru:
- se taie ceapa şi usturoiul mărunt (poza 2) şi se pun la călit (poza 3)
- dovleceii tăiaţi în cubuleţe (poza 4) sunt adăugaţi peste ceapa şi usturoiul călite (pozele 5 şi 6)
- între timp s-a făcut şi supa de găină Maggi, care este turnată peste dovlecei (poza 7). Lăsăm la foc redus (poza 8 ) până se fierb dovleceii (poza 9). Punem supa la răcit câteva minute, apoi o transformăm în pastă cu blenderul (poza 10)
- adăugăm mărarul tocat mărunt (poza 11), smântâna şi parmezanul (poza 12). Amestecăm.
- se serveşte cu crutoane (poza 13)

Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 3 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7 poza 8 poza 9 poza 10 poza 11 poza 12 poza 13





Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com