contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa Crema De Dovlecei Cu Spanac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

In aceasta perioada calduroasa recurgem la supe care se fac rapid si ne dau vitamine.
Se prepara atat de rapid incat o sa tot vreti sa faceti astfel de supe delicioase.

INGREDIENTE:

400 g dovlecei
300 g spanac (dupa ce a fost curatat, spalat si oparit)/ congelat
1 ceapa medie
2 catei usturoi – mai mici
1 l supa de legume
1 cutie crema Almette de smantana
2 linguri ulei
cateva frunze de menta – 4-5 frunzulite, doar pentru aroma fina
sare
piper

PREPARARE:

Calim ceapa si usturoiul tocate marunt.
Adaugam dovleceii spalati si curatati de coaja, taiati felii sau cuburi. Perpelim pe foc in jur de 1 minut, apoi adaugam la calit si spanacul oparit si tocat.

Adaugam supa si fierbem totul in jur de 15 minute. Luam de pe foc si pasam cu un mixer vertical impreuna cu crema de branza si frunzele de menta.
Asezonam cu sare si piper in functie de gust si servim supa calda, insotita de crutoane de paine.

Simplu, rapid si delicios!

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook