Supa Crema De Dovleac
Sursa SUPA CREMA DE DOVLEAC
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dovleacul nu este bun doar de placinta. Aceasta supa crema va unge pe suflet.
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- un dovleac
- 3 cepe medii
- 2 morcovi
- 100 ml lapte
- 100 ml smantana de gatit
- delikat, sare, piper
Plan de lucru:
- se curata dovleacul si se taie cubulete
- se toaca cepele si morcovul. Punem ceapa intr-o oala cu apa si ulei (poza 2)
- adaugam dovleacul si morcovul (poza 3). Lasam sa fiarba 10 – 15 minute, pana cand fierbe dovleacul (poza 4)
- pasam legumele si condimentam (poza 5), iar supa ramasa o pastram. Adaugam laptele, apoi treptat din supa pana obtinem consistenta dorita (poza 6)
- servim cu smantana (poza 7)
Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 2,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: B. Supe/Ciorbe