Supa Crema De Ardei Kapia Copti
articol scris de LopFras blog lopfras.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru 6-8 portii generoase:
- 1 kg ardei kapia copti
- 100 gr morcov
- 100 gr telina
- 100 kr ceapa
- 100 gr cartofi
- 20 gr ghimbir
- 50 gr patrunjel radacina
- ulei masline pentru servit
- ceva smantana pentru servit
- parmezan pentru servit
- sare, piper
1. se curata toate legumele si se taie cuburi
2. se pun la fiert in 3 litri de apa impreuna cu ardeii kapia copti
3. se fiert timp de 1- 1,5 ore pana sunt gatite legumele
4. dupa fierbere se dau prin blender toate legumele si se condimenteaza dupa gust
5. se serveste calda cu ulei de masline, ceva smantana, parmezan ras si crochete pentru supa
Gata! ~ un gust bogat si satisfacator ~