contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa Crema De Anghinare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Am avut cativa morcovi si am vrut neaparat sa-i folosesc la o supa, asa ca m-am hotarat sa fac o supa crema de anghinare. Anghinarea are un gust putin acrisor, mie imi place dar cred ca este un gust invatat pentru ca nu seamana cu nimic din legumele cu care am crescut, iar jumatatea mea nu este extra incantat de anghinare in general-nici numele nu e foarte reusit dupa parerea lui.

Anghinarea este folosita in bucataria mediteraneana si in medicina naturista ca un remediu pentru probleme hepatice. Este bogata in vitaminele A,B ,C.

Am folosit:

  • 1 conserva de anghinare (artichoke hearts)
  • 5 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • sare/piper
  • 1 lingura de unt
  • 1 cub Knorr de pui
  • 1/2 cana smantana de gatit

1. Am fiert morcovii, telina si cubul Knorr in apa pana s-au muiat legumele, cam 30 de minute.

2.Am golit oala de apa, am adaugat anghinarea stoarsa de lichid si am mixat totul cu robotul de bucatarie pentru a deveni crema. Am calit ceapa in unt si am adaugat-o la supa.

3. Am adaugat sare, piper si smantana de gatit. Am amestecat totul si am servit cu smantana si patrunjel.

POFTA BUNA!!!



Articol recomandat de retete30minute.wordpress.com