contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sunete De Bucurie – Concert Caritabil

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O poveste din Tara Bucatelor
By Alice Ciobanu

 

Echipa CromArt, formată din masteranzi ai Universității „Al. Ioan Cuza” Iași, împreună cu Organizatia Salvați Copiii, filiala Iași, vă invită la evenimentul caritabil Sunete de bucurie, care va avea loc pe data de 27 mai 2014, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:30.

Protagonistul spectacolului cultural este pianistul și compozitorul Bogdan Ota, care va fi acompaniat de sunete de vioară și violoncel, susținute de către doi membri ai Nordic Sonata Orchestra: Emerich Ghercă şi Radu Cotoman.

10172579_723105944399013_557058564519012239_n

Donațiile obținute în urma participării la evenimentul Sunete de bucurie vor fi folosite în scopul facilitării accesului la educație a copiilor aflati in dificultate asistati de Centrul Educațional al Asociației Salvați Copiii Iași, prin achiziționarea echipamentelor necesare pentru o mai bună desfășurare a activităților la care aceștia participă zilnic: produse de igienă și sănătate, încălţăminte, rechizite și multimedia. De asemenea, pentru ca ei să beneficieze de bucuria copilăriei, o parte din fonduri vor fi utilizate pentru a le oferi acestora o excursie în zona Moldovei, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Accesul în sală se face pe baza unor invitații de donație, care pot fi rezervate si achiziționate de la Salvati Copiii (mobil 0748 882 417), din Iulius Mall (etajul II), Librăria „Cărturești” (Palas Mall), Centrul Comercial Felicia și cortul special amenajat din Piața Unirii.

Mai multe detalii despre eveniment: pe pagina de Facebook Sunete de bucurie și pe www.sunetedebucurie.com.

 

Acest articol Sunete de bucurie – concert caritabil apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.