contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sunca De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Aceasta sunca de pui preparata acasa este o alternativa sanatoasa la mezelurile din magazin. Se poate folosi la sandvisuri sau pur si simplu ca si aperitiv. Ramane sa-l conving si pe Alex sa manance asa ceva. :)

-1 piept se pui
-150 ml supa de pui
-3-4 bucati usturoi
-3-4 rondele de ceapa
-sare
-piper
-boia de ardei 
-cimbru
-ulei de masline


Pieptul de pui se spala, se unge cu ulei de masline si se codimenteaza cu sare, piper, boia, cimbru. Se pune intr-un vas termorezistent. Se toarna supa de pui, se acopera vasul cu folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru 30-40 minute, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa pieptul de pui 10-15 minute sa se rumeneasca. Se lasa sa se raceasca si se feliaza. E foarte important sa fie rece pentru ca altfel se sfarama.