contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sufleu De Rosii Cu Vinete

articol scris de Maria68 blog Ikka is Blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
2 vinete
6 rosii mari
1/2 legatura busuioc
4 linguri ulei de masline
50 g parmezan
400 ml smantana
2 oua
50 g cascaval
1 catel usturoi
sare, piper
Mod de preparare:
Se curata vinetele si se taie felii cca. 1/2 cm; se aseaza pe un platou si se presara o lingura sare; se lasa sa se scurga cca. 30 de minute.
Rosiile se curata si se taie felii. Se toaca busuiocul. Se sterg vinetele, se incinge ulei in tigaie si se prajim vinetele 2 minute pe fiecare fata. Se lasa sa se scurga de grasime pe prosoape de hartie.
Cuptorul se incinge la 180 grade. Intr-o forma rezistenta, unsa, asezam feliile de vinete si rosiile, ca tiglele pe acoperis, presarand si busuioc tocat. Se presara piper proaspat.
Se rade parmezanul, usturoiul se toaca, iar ambele se amesteca impreuna cu smantana si ouale, sare si piper.
Amestecul se toarna peste legume si se presara cascaval ras. 
Se coace sufleul cca. 25 de minute, la cuptor, pana se rumeneste.



Pofta buna!!!