Sufleu De Macaroane Cu Sos Besamel
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru sosul besamel:
6 lg faina
3 lg unt
250 ml lapte
1 ou
1 lg zahar
Mod preparare:
Fierb macaroanele, le scurg si le asez intr-un vas uns cu unt.
Intre timp pregatesc carnea: calesc un pic ceapa, pestea ea pun carnea si o mai rumenesc cateva minute. Adaug rosiile si patrunjelul si il las sa fiarba mocnit la foc mic pentru cateva minute. Cand este gata il intind peste macaroanele pregatite dinainte.
Pregatesc sosul amestecand bine toate ingredientele de mai sus si o adaug peste tava. Dupa ce il las la cuptor pentru 10-15 minute, scot tava si presar peste cascaval. Mai las la cuptor pentru inca 10 minute.
Reteta recomandata de amainbucatarie.blogspot.com