Sufleu De Carne De Vita Si Conopida
articol scris de Marcela S. blog marcela-home.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1 conopida fiarta al dente
500g carne de vita taiata bucatele
250g mazare congelata
2 morcovi
2 linguri pasta de tomate
150ml suc de rosii
1 ceapa taiata marunt
2 catei usturoi zdrobiti
sare, piper
2 foi dafin
200g parmezan ras
Intr-o tigaie incapatoare prajim ceapa pana devine transparenta. Adaugam usturoiul si morcovii feliati. Continuam sa prajim adaugand carnea de vita, apoi turnam sucul de rosii si pasta de tomate peste toate ingredientele din tigaie. Lasam sa fiarba pana ce carnea devine frageda. Se potriveste de sare si piper si mai lasam pe foc 10-15 minute cu mazarea congelata si 2 foi de dafin.
Se toarna toata compozitia intr-un vas termorezistent. O acoperim cu un strat de conopida fiarta in apa cu sare. Presaram parmezanul ras pe deasupra si dam vasul la cuptorul incins ( 375F) pana cand stratul de parmezan e bine rumenit.
200g parmezan ras
Intr-o tigaie incapatoare prajim ceapa pana devine transparenta. Adaugam usturoiul si morcovii feliati. Continuam sa prajim adaugand carnea de vita, apoi turnam sucul de rosii si pasta de tomate peste toate ingredientele din tigaie. Lasam sa fiarba pana ce carnea devine frageda. Se potriveste de sare si piper si mai lasam pe foc 10-15 minute cu mazarea congelata si 2 foi de dafin.
Se toarna toata compozitia intr-un vas termorezistent. O acoperim cu un strat de conopida fiarta in apa cu sare. Presaram parmezanul ras pe deasupra si dam vasul la cuptorul incins ( 375F) pana cand stratul de parmezan e bine rumenit.