Sufleu De Branza Si Cascaval
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Vreti sa preparati o mancare rapida cu branza? Cititi mai jos:
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 300 grame branza
- 150 grame cascaval
- 50 gr parmezan
- 5 oua
- 5 linguri smantana
-piper alb, un praf de sare pt batutul albusurilor
-unt pentru uns tava
Plan de lucru:
- Separam albusurile de galbenusuri (poza 2). Batem albusurile cu un praf de sare pana obtinem spuma.
- Sfaramam branza (poza 3). Amestecam galbenusurile bine, apoi adaugam smantana (poza 4). Apoi se adauga branza, parmezanul (poza 5). Turnam si cascavalul (poza 6) si omogenizam (poza 7).
-Incorporam usor albusurile peste compozitia de branza, cu ajutorul unei linguri de lemn (pozele 8 si 9)
- Turnam compozitia intr-un vas de yenna, pe care l-am uns cu unt (poza 10)
- Dam la cuptorul incins pentru aproximativ 20 minute, pana se rumeneste pe deasupra (poza 11)
- Servim (poza 12)
Timp de preparare: 40 minute
Pret: 15 lei (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A6. Preparate fara carne