contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sufelu De Spanac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Timp de preparare:
1h30min (complexitate medie)
Ingrediente:
Pentru 2 persoane 1/2 kg spanac 2 bucati ceapa verde 2 bucati usturoi verde 1 legatura patrunjl 1 legatura marar 5 oua 200 ml smantana 1 lingurita faina cascaval sau branza de vaci 2 linguri ulei 50 g unt
Mod de preparare: Spanacul spalat, se fierbe in apa clocotita cu sare. Se strecoara, se mixaza. Ceapa se caleste foarte putin in uleiul si untul incinse, se adauga usturoiul tocat pentru 2 mnute, se adauga o cescuta zeama in care a fiert spanacul sau o cescuta de lapte se adauga spanacul si se lasa pana scade sosul.Se bate un ou cu faina, sare,piper, smantana, se adauga in vasul cu spanac si se ai da un clocot.Adaugi marar. Ungi un vas de yena cu unt, asezi spanacul in vas, presari cu branza de vaci sau cascaval ras(daca doresti).Faci 4 gropite in spanac, unde asezi cate un ou crud si dai la cuptor.Cand oul e aproape inchegat, presari patrnjel si din nou cascaval sau branza de vaci (daca doresti) Mai lasi cateva minute la cuptor. Se serveste fierbinte cu mamalguta

Sursa:gustos.ro

Articol recomandat de ebucatar.blogspot.com