Suc De Spanac Cu Mar
articol scris de inatodoran blog retete-vegane.blogspot.com
Ceea ce imi place mult la dieta raw este faptul ca nu dureaza mai mult de 5-20 minute sa “gatesti” masa (bineinteles exceptand momentele in care trebuie sa deshidratezi painea, prajiturile etc). Si inca ceva ce-mi place: poti jongla cu fructele si legumele dupa bunul plac. Iar cel mai simplu mod de a te bucura de ele este sa le transformi in sucuri grozave, energizante si pline de vitamine!
Desi combinatia de fata poate parea ciudata, este atat de buna incat va ajunge in topul preferintelor!
Suc de spanac cu mar (pt 1 portie)
- 1 mana buna frunze de spanac proaspete
- 2 mere mici, aromate (Granny Smith sau orice mar mai aromat)
- 3/4 cana apa rece
Spanacul se spala bine si se pune in bolul blenderului. Merele se curata de samburi (insa nu si de coaja) si se feliaza. Se adauga peste spanac, se toarna apa si se mixeaza pana rezulta un suc mai gros si omogen. Se strecoara si se serveste imediat (daca doriti il puteti bea nestrecurat insa mie nu imi place sa simt bucati mai mari de legume/fructe in suc).
Se consuma doar proaspat!