Stufat De Pui
Sursa Stufat de pui
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O mancarica extrem de buna pe care nu am reusit sa v-o prezint pana acum si pe care va sfatuiesc sa o incercati cu prima ocazie, e delicioasa.
Am folosit:
Am calit pulpele de pui taiate pe jumatate in 2 linguri de ulei, apoi am adaugat ceapa si usturoiul taiate, ardeiul taiat si 1 pahar cu apa.
Am lasat sa fiarba amestecand din cand in cand.
Am adaugat condimentele, vinul, concentratul de pui, apoi pasta de tomate amestecata cu faina si 2 linguri de apa.
Am lasat aprox 7-8 minute pe foc, apoi am oprit si am adaugat patrunjel tocat.
Am servit cu mare pofta:)!
Am folosit:
- 3 pulpe de pui mari, 2 legaturi ceapa verde, 2 legaturi usturoi verde, 3-4 linguri pasta de tomate, 1 cub concentrat de pui, patrunjel, 2 linguri de faina, ghimbir, boia dulce, 1 ardei gras, piper alb, 50 ml vin alb, o foaie de dafin, 2 linguri de ulei, sare.
Am calit pulpele de pui taiate pe jumatate in 2 linguri de ulei, apoi am adaugat ceapa si usturoiul taiate, ardeiul taiat si 1 pahar cu apa.
Am lasat sa fiarba amestecand din cand in cand.
Am adaugat condimentele, vinul, concentratul de pui, apoi pasta de tomate amestecata cu faina si 2 linguri de apa.
Am lasat aprox 7-8 minute pe foc, apoi am oprit si am adaugat patrunjel tocat.
Am servit cu mare pofta:)!