Stufat De Miel Dobrogean
articol scris de claudiu89 blog ebucatar.blogspot.com
Timp de preparare:
45 min (complexitate redusa)
Ingrediente:
coaste si carne de miel
15-20 legaturi ceapa verde
15-20 legaturi usturoi verde
sare,condimente
cateva felii de lamaie
suc de rosii
dupa gust puteti pune si cateva masline
Mod de preparare: Se taie coastele si carnea de miel in bucati potrivite si se prajesc in putin ulei.
Separat se pregatesc 15-20 de fire de ceapa verde,15-20 legaturi de usturoi verde si se oparesc putin.Dupa ce au fost oparite le puteti impleti pe fiecare in parte in forma cifrei 8 sau puteti sa le lasati asa in forma initiala.Se prajesc usor in ulei fara sa se rumeneasca si se adauga in cratita cu carnea deja prajita,se adauga o lingura de digesta praf in loc de faina pentru ingrosarea sosului,suc de rosii,sare,condimente dupa gust si cateva felii de lamaie.Se lasa sa fiarba pana scade la foc mic sau puteti sa dati cratita putin la cuptor.
Dupa gust puteti pune si cateva masline.
Sursa:gustos.ro autor valentina ionita