Steack Toast
Sursa Steack toast
articol scris de claudia-maria-banatu blog claudia-maria-banatulecoltderai.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
o mancare delicioasa pentru cina,in loc de clasicele sandwischuri calde cu sunca,cascaval sau ananas,am incercat cu file de carne (carmanada) si a iesit ceva pe placul nostru deci merita!!
avem nevoie de felii de toast,putin lapte,kethcup aau pasta de gulas ungureasca (eu asta am folosit,are gust mai intens de rosii si ardei),muschi file de porc,gogosari murati,oregano,busuioc,condimente ptr grill,felii de cascaval
Carnea se condimenteaza si se prajeste in ulei sau pe grill pe ambele parti,feliile de paine se inmoaie putin in lapte,apoi se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt,se ung cu pasta de gulas,se aseaza feliile de carne,gogosarul feliat,se condimenteaza,se pune cascavalul feliat si se da la cuptor ptr aprox.15 min.