contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Start ! :))

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Gata, a inceput concursul!
Puteti vota blog’şorul meu sau pe al Liei aici:


Cum se procedeaza?
Intrati la categoria Cel mai gustos blog , iar la caseta de comentarii mentionati numele blogului (de ex. Shari, Lia-Femeia inainte de toate, Pierre Cuisine, Ala’ s cooking, , etc…adica ce blog culinar va place voua).Nu puteti mentiona decat un singur blog.
Desi Tedişor ar vrea toate voturile, i-am explicat frumos inca de aseara ca e absolut imposibil acest lucru (gusturile sunt diverse si exista multe blog’şoare culinare frumoase), si ca e posibil sa nu primim voturi poate deloc! Luam in considerare si aspectul asta ( ca fosti concurenti pe la concursuri din viata reala ce am fost…si pe unde am castigat, ce-i drept :)) )....
Puteti sa votati si la celelalte categorii, aici 

Mai mult ca sigur ca veti descoperi bloguri superbe, care va vor destinde, asa ca nu aveti ce pierde daca incepeti sa le vizitati.
Exista o  regula:cine scrie numele unui blog pe care il voteaza, trebuie sa aiba un nick sau chiar numele real (fiecare cum doreste), nu se accepta voturile sub care scrie “Anonim”.
Succes tuturor! :))
 
Dupa o scurta sedinta in doi (eu si cu Teddy….....pardon, Teddy si cu mine), am hotarat urmatorul lucru : daca va fi sa castigam , premiul il vom oferi fetitei lui CRI (de pe blogul Liutei).

De ce?Pentru ca am aflat ca invata bine la scoala, iar acest lucru va fi ca un mic trofeu, un impuls pentru ea sa invete in continuare la fel !Am ales-o pe Gabriela deoarece prima mea iubire tot invatatura a fost :)) …Iar cartea e printre lucrurile cele mai importante ale unei fiinte, e sansa unui viitor si a unei vieti frumoase!

Daca premiul va fi un produs, il va primi tot Gabriela, din aceleasi considerente.Daca nu vom castiga nimic, ramanem cu onoarea participarii la un concurs organizat de o scriitoare contemporana, dna Lucia Verona.

Asadar, dragi prieteni, noua ne convin toate variantele… :))


Dragi prieteni, nu uitati sa donati cate 2 sau 5 euro pentru Cristina Dinu, aveti in josul paginii bannerul cu datele de contact si numerele de telefon unde se inregistreaza donatiile.

Fiecare poate sa renunte la 2 euro, e o suma infima , dar reprezinta  viata unei tinere!!

E simplu, puneti mana pe telefonul fix sau mobil, formati numarul respectiv sau scrieti un sms, si veti  da  un ajutor imens! Pic cu pic se va strange toata  suma de care are nevoie Cristina pentru transplant! 
Numerele sunt valabile pana pe 28 februarie, asa ca nu mai pierdeti timpul!

Haideti sa o ajutam!