contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Spumă De Mere

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Am procedat intocmai ca aici si mi-a iesit un desert racoros, tare bun la gust. Parca mi-a placut mai mult aceasta varianta...

Am folosit:
3 albusuri,
5 linguri zahar,
6 mere,
50 ml frisca lichida.
Mai intai am copt merele in cuptor (spalate, le-am pus intr-o cratita pe care am introdus-o in cuptor pana s-au copt-verificate cu o scobitoare :D); merele coapte le-am decojit si le-am transformat intr-un piure.
Am batut spuma albusurile (cu un praf de sare), am adaugat si zaharul, treptat, mixand in continuare. Cand spuma de albus s-a intarit am adaugat piureul de mere si apoi si frisca lichida, batuta.
Compozitia omogenizata am turnat-o in pahare, pe care le-am dat la frigider, circa o ora.
Am pudrat spuma de mere cu putina scortisoara. Decorati-o dupa imaginatie... cu felii de mar, eventual.



Articol recomandat de de-alebubulinei.blogspot.com