contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sprot Pane Cu Parmezan

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am pregatit acest pestisor intr-o maniera foarte apetisanta.



Ingrediente:

800 g sprot
100 g parmezan ras fin
150 g faina
150 g pesmet
3 oua
1 lingurita boia de ardei
1 lamaie
sare si piper
ulei 

Curatati pestele,spalati-l,scurgeti-l bine de apa si presarati-l cu sare si piper.
Treceti pestii prin faina,apoi prin ouale batute si la final prin pesmetul amestecat cu parmezan si boia de ardei iute sau dulce,depinde de gusturi.
Incingeti intr-o tigaie mare muuult ulei de floarea soarelui si puneti pestii astfel la prajit.Prajiti-i la foc potrivit spre mare pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si devin usor crocanti.
Scoateti-i pe servetele absorbante,apoi dupa ce s-au scurs de ulei puneti-i pe un platou,pe salata verde si serviti-i calzi,stropiti cu zeama de lamaie.

Deliciosi!:)

Pofta mare!