Sprot Pane Cu Parmezan
Sursa Sprot pane cu parmezan
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
800 g sprot
100 g parmezan ras fin
150 g faina
150 g pesmet
3 oua
1 lingurita boia de ardei
1 lamaie
sare si piper
ulei
Curatati pestele,spalati-l,scurgeti-l bine de apa si presarati-l cu sare si piper.
Treceti pestii prin faina,apoi prin ouale batute si la final prin pesmetul amestecat cu parmezan si boia de ardei iute sau dulce,depinde de gusturi.
Incingeti intr-o tigaie mare muuult ulei de floarea soarelui si puneti pestii astfel la prajit.Prajiti-i la foc potrivit spre mare pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si devin usor crocanti.
Scoateti-i pe servetele absorbante,apoi dupa ce s-au scurs de ulei puneti-i pe un platou,pe salata verde si serviti-i calzi,stropiti cu zeama de lamaie.
Deliciosi!:)
Pofta mare!