Spätzle Cu Varza Murata
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Daca scoateti afumatura si carnatii (pe care oricum i-am adaugat ulterior, ca v-am zis, congelatorul meu e cu minuni), e de post sau vegetariana treaba asta, oricum ar fi, merge cu bere.
Eu am folosit nitel kaizer, pastele, varza murata (fie vorba intre noi, Spätzle astea de la Lidl, stau cam ghem si se cam rup daca nu faci tot pachetul odata, in apa se desfac, dar nu voiam sa le fierb pe toate).
De aici e clar, se fierb pastele, se caleste kaizerul, se pune varza si se prajesc/calesc dupa chef, se pune piper la greu si boia iute, e amesteca totul.
Cum am gasit si un carnatz alb german (mai am doi inca, sa vad ce fac cu ei cand ii regasesc), l-am oparit si pe dansul, l-am prajit nitel si cu asta basta.
Aceasta chestiune deosebit de simpla merge de minune cu bere sau garnitura la orice carnaraie, inclusiv la ciolan, da.
rororo