Spanac Cu Pui
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Haplea va propune o mancare de sezon, care va face mai puternici.
Ce iti trebuie pentru 4 portii – poza1:
- 1 piept de pui dezosat
- 500 gr de spanac
- 2 cepe (plus o ceapa verde)
- 150gr pasta de rosii
- sare, piper
- 4 catei de usturoi
Plan de lucru:
- curatam si tocam marunt ceapa. Taiem in cubulete puiul (poza 2). Calim ceapa, apoi adaugam puiul (poza3), dupa ce se rumeneste si puiul (poza 4), adaugam spanacul (poza 5). Lasam pe foc pana se fac puiul si spanacul (aproximativ 25min), apoi adaugam sare, piper dupa gust si pasta de rosii (poza 6). Mai lasam pe foc inca 5 minute (poza 7).
Pentru ca spanacul se serveste cu ou , am pus la prajit si oua (poza 8 )
- pofta buna! (poza9)
Timp de preparare: 40 de minute
Pret: 3.5 lei/portie (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A4. Preparate din pui