contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Spanac Cu Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Haplea va propune o mancare de sezon, care va face mai puternici.

Ce iti trebuie pentru 4 portii – poza1:
- 1 piept de pui dezosat
- 500 gr de spanac
- 2 cepe (plus o ceapa verde)
- 150gr pasta de rosii
- sare, piper
- 4 catei de usturoi

Plan de lucru:
- curatam si tocam marunt ceapa. Taiem in cubulete puiul (poza 2). Calim ceapa, apoi adaugam puiul  (poza3), dupa ce se rumeneste si  puiul (poza 4), adaugam spanacul (poza 5). Lasam pe foc pana se fac puiul si spanacul (aproximativ 25min), apoi adaugam sare, piper dupa gust si pasta de rosii (poza 6). Mai lasam pe foc inca 5 minute (poza 7).
Pentru ca spanacul se serveste cu ou , am pus la prajit si oua (poza 8 )
- pofta buna! (poza9)

Timp de preparare: 40 de minute
Pret: 3.5 lei/portie (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)

spanac cu pui 1 spanac cu pui 2 spanac cu pui 3 spanac cu pui 4 spanac cu pui 5 spanac cu pui 6 spanac cu pui 7 spanac cu pui 8 spanac cu pui 9
Filed under: A4. Preparate din pui


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com