Spanac Cu Carne De Porc
Sursa Spanac cu carne de porc
articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
1kg spanac
600g carne de porc
2 cepe
2 linguri faina
4 linguri ulei
4 catei usturoi
O lamaie
Mod de pregatire:
Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, apoi se fierbe in apa clocotita cu sare, se clateste cu apa rece, se scurge, apoi se bate cu lingura de lemn pana se marunteste.
Carnea taiata in bucati, se caleste in ulei incins, impreuna cu ceapa tocata marunt. Se adauga spanacul, impreuna cu o cana din apa in care a fiert, se potriveste gustul cu sare, piper, zeama de lamaie si usturoiul pisat, lasandu-se sa mai fiarba vreo cinci minute.
Se poate servi cu omleta si rosii.